fo009346: 1 meistoet in Gent
"Zwart-witfoto van een 1 meistoet in Gent. Er wordt een bord gedragen met opschrift: Vooruit voor de versterking van onze soc. mutualiteit Bond Moyson. Sluit aan!. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"