st001849: Kunstencentrum Vooruit, 2018
"Ronde sticker met in het groen de tekst 'Vooruit' en de afbeelding van een 'V', waarvan één been een trap vormt. Het betreft het tijdelijke logo van Kunstencentrum Vooruit dat in 2018 uitkwam en de zes nieuwe programmalijnen symboliseerde die de Vooruit-bezoekers de weg wezen: 'daylife, nightlife, literatuur, muziek, think en podium'. Zie ook: st001850Zie ook: txt000686Zie ook: med003270Zie ook: med003271 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"