af014718: Licht ze uit het donker - Amnesty International Vlaanderen; Gans, Albert
"Affiche uitgegeven in 1991 door Amnesty International Vlaanderen voor mensenrechten. Tekst: Amnesty International. Licht ze uit het donker (03) 271.16.16. P 17. Verantw. Uitgever: Albert Gans, Kerkstraat 156, 2060 Antwerpen. Vrij van zegel (Art. 198, par. 5, Wetboek ZGT). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"