De taktiek in de vakbeweging : debat over het wezen, de taak en strijdwijze der vakorganisate tussen Victor Griffuelhes e, A. Keufer - De Miranda, S. (Rotterdam: H.A. Wakker & Co, 1906)
"Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek"