fo005639: Tentoonstelling Syndikale Jeugd - Volksgazet
"Zwart-witfoto van de tentoonstelling Syndikale Jeugd, met o.a. Gerard Schmook (met papier in hand), 1 februari 1958. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"