fo024527: Internationaal socialisme
"Zwart-witfoto met een reeks portretten van de Letse sociaal-democraten. J. Rainis, F. Vermanis, P. Kalnin, C. Kalnin, A. Busévics, Straujans, K. Bungss, K. Elias. 1904-1924. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"