smc0044: Jaarlijkse archivering van het Youtube-kanaal van ABVV-Metaal over 2010 - ABVV-Metaal
"Collection: ABVV-Metaal; Gearchiveerd met Youtube-dl, versie 2020.09.20 Level of description: File; Series: 703.X.1.1: Youtube-kanaal van ABVV-Metaal"