fo001947: Jules Pante - De Wilde, Charles
"Zwart-witfoto van Jules Pante, secretaris van de Centrale van Kledingsarbeiders-gewest Gent, secretaris van de Voedingsarbeiders-gewest Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"