pk000281: Karl Marx - Wabl, Christian; Markus, Hans; NADA; PET
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend het portret van Karl Marx. Tekst: Als de omstandigheden de mensen vormen dan moeten de omstandigheden zelf eerst menselijk gevormd worden FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"