fo011787: Ledenvergadering "Frans Masereelfonds" - Van Der Biest, César
"Zwart-witfoto van een ledenvergadering van het Frans Masereelfonds in Dendermonde, jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"