te000372: Ceci est un ... (niet leesbaar) - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Afbeelding van twee mannen met een puntmuts. De man links wijst naar een zin op een bord. Rechtsonder signatuur DL en datum, 25 maart 1987. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"