488.080: Dossier betreffende de werking van AI Regio Gent (briefwisseling, acties en campagnes) - Van Keymeulen, Jacques
"Collection: Van Keymeulen Jacques; Biografie: Jacques Van Keymeulen was lange tijd regio-coördinator van Amnesty International in Gent. Level of description: File; Series: 488.09: Werking"