fo023580: Staking, Spoorwegen - Dirven, Tim
"©Tim Dirven Zwart-witfoto van 2 mannen die liggen te slapen in de wachtzaal van een treinstation tijdens een staking van het spoorwegpersoneel. Brussel. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"