fo004470: 1 meistoet in Gent - Verberkt, Adolf
"Zwart-witfoto van een 1 meistoet in het teken van de strijd tegen het fascisme op de Korenmarkt in Gent, 1 mei 1939. Opschrift op draagbord: Het democratisch socialisme is het beste wapen tegen het fascisme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"