De Textielarbeider (1909) (1909)
"Collection: Textielarbeider : orgaan der Soc. Textiel-Arbeiderscentrale van België : orgaan der Landelijke Textielarbeiderscentrale van België : halfmaandelijksche uitgave van de Textielarbeiderscentrale van België; Series: Textielarbeider : orgaan der Soc. Textiel-Arbeiderscentrale van België : orgaan der Landelijke Textielarbeiderscentrale van België : halfmaandelijksche uitgave van de Textielarbeiderscentrale van België"