De Textielarbeider 03(1908)022 (1908)
"Collection: Textielarbeider : orgaan der Soc. Textiel-Arbeiderscentrale van België : orgaan der Landelijke Textielarbeiderscentrale van België : halfmaandelijksche uitgave van de Textielarbeiderscentrale van België; Series: De Textielarbeider (1908); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"