543.031: Dossier betreffende de getuigen II bij de Europese verkiezingen van 17 juni 1984 - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"