De onzedige barmhartigheid van de Parijse nichtenmoeder : "Ik ben moeder Theresa voor ze" - van der Weerdt, Bruno (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Bruno van der Weerdt Fonds Suzan Daniel (FSD)"