fo001850: Coöperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit - Beheyt, Jules
"Zwart-witfoto van bedienden aan het werk in het bureau van de koffiebranderij van de coöperatie SM Vooruit. Gent, Fuchsiastraat. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"