fo012716: Optocht van de socialistische fanfare "Arbeid" in Wevelgem
"Zwart-witfoto van de socialistische fanfare Arbeid in een optocht ter ere van de begrafenis van Nolf Veron, slachtoffer van de autobusramp, Wevelgem, 27 mei 1962. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"