af005017: Bezette stad - Internationale Nieuwe Scène
"Affiche uitgegeven in 1996 voor de muziektheatervoorstelling “Bezette stad” door de Internationale Nieuwe Scène (INS). Afbeelding: maan. Tekst: Bezette stad. Muziektheater Paul Van Ostaeijen. Internationale Nieuwe Scène. Vanaf vrijdag 27 september 1996, telkens om 20u.15. Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Reservaties: Zuiderpershuis - 03/216.44.40; EKU - 03/233.71.60. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"