sch000219: Norbert Duroisin, tailleur de pierre - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij van een steenkapper aan het werk met een houten hamer en beitel. Linksmidden signatuur DL en datum november 1983. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"