af004297: Voices, festival met focus op etnische zang - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2011 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor het muziekfestival Voices. Tekst: Voices, festival met focus op etnische zang. 31.03.2011 – Rwanda, polyfonie van de Batwa, traditionele muziek uit de streek van de Grote Meren. 01.04.2011 – Azerbeidzjan, Garabagh ft. Mansum Ibrahimov, klassieke liefdespoëzie uit Azerbeidzjan. 02.04.2011 – Tuva, Huun Huur Tu, Tuvaanse keelzangers met elektronische toets. Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Res: 03/248 01 00 – reservatie@zuiderpershuis.be. www.zuiderpershuis.be. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis vzw werkt met de steun van de Vlaamse overheid, DGOS Belgische ontwikkelingssamenwerking, de provincie Antwerpen en de stad Antwerpen. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"