fo016511: Toespraak van Emile Vandervelde
"Zwart-witfoto van de toespraak van Emile Vandervelde op een meeting van de Algemene Centrale Bouw, Ameublement en Gemengde vakken, 1936-1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"