af003864: Koopkracht - Geets, Bob; ABVV; Springuel, André (1983)
"Affiche van Bob Geets (bop) uitgegeven in 1983 door het Algemeen Belgisch Vakverbond ABVV voor de sociale verkiezingen. Afbeelding: zwart-witdfoto van een massa. Tekst: Koopkracht. ABVV 2. VERANTW. UITG.: A. SPRINGUEL, HOOGSTR. 42, 1000 BRUSSEL - VRIJ VAN ZEGEL: SOCIALE VERKIEZINGEN 1983. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"