af000980: 6de festival van de immigrant - KIS; Versmissen, Luc (1983)
"Affiche uitgegeven in 1983 door het Kontaktorgaan Internationale Solidariteit (KIS) voor het zesde festival van de migrant. Afbeelding: karikatuur van een man die een colablikje op het hoofd krijgt, een saté van kip, braadworst en hamburger, een man met een dwarsfluit, een vlag en een ballon waarop een briefje is geprikt. Tekst: 6de FESTIVAL van de IMMIGRANT 5 NOVEMBER 1983 - HANDELSBEURS A'PEN vanaf 12 uur. ORGANISATIE - INLICHTINGEN: KONTAKTORGAAN INTERNAT. SOLIDARITEIT tel.: 03/239.06.08. vrij van zegel KB art. 198bis. v.u.: Luc Versmissen, Breughelstr. 33, 2018 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"