af005180: Wil ook jij meewerken aan een verbetering van de spoorlijn Gent-Eeklo? - Bond van Trein-, Tram- en Busgebruikers (BTTB); Desmedt, Luc
"Affiche uitgegeven in 2001 of 2007 door de Bond van Trein-, Tram- en Busgebruikers (BTTB) voor de Week van Vervoering. Tekst: Wil ook jij meewerken aan een verbetering van de spoorlijn Gent-Eeklo? Kom dan naar de Werkwinkel spoorlijncomité Gent-Eeklo. Vrijdag 28 september om 19.30u Gemeentehuis Evergem, Fortuné De Kokerlaan 11 - 9940 Evergem. Haal de uitnodigingsfolder in de stations of in uw gemeente. Voor meer info: Bond van Trein-, Tram- en Busgebruikers vzw – Jan Vanhee, H. Frère-Orbanlaan 570 – 9000 Gent, tel: 09-223 86 12 – fax: 09-233 97 29 – mail: jan.vanhee@bttb.be – web: www.bttb.be. Organisatie in het kader van de ‘Week van Vervoering’. V.U.: Luc Desmedt, H. Frère-Orbanlaan 570, 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"