fo007120: Lokaal zuigelingenconsultatie in Deinze
"Zwart-witfoto van het lokaal van de zuigelingenconsultatie in de Bond Moyson in Deinze (oude kinderkribbe). Zicht op de tafels. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"