af003639: Expo - Nigeria. Nigeriaans Textiel - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2008 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor de tentoonstelling Nigeriaans Textiel. Tekst: Expo - Nigeria. Nigeriaans Textiel. Wo 14 mei - zo 1 juni. Wo - vrij: 12-17u, za & zo: 14-17u. Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Res: 03/248 01 00 - reservatie@zuiderpershuis.be, www.zuiderpershuis.be. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis vzw werkt met de steun van de Vlaamse overheid, de provincie Antwerpen en de stad Antwerpen. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"