543.717: Drukwerk voor de SP-arrondissementsfederatie Antwerpen: 291-495 - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"