af001946: Gilbert Meyns - SP (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Socialistische Partij (SP) van Oudenburg voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Gilbert Meyns. Tekst: GILBERT MEYNS Kamer 3° plaats SP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"