kal000340: Vredesactie en drukkerscollectief De Wrikker, 2010, Duizend bommen en granaten!
"Jaarkalender voor 2010 met afbeeldingen van ontwerpen voor affiches gemaakt door studenten Grafisch ontwerp van Sint-Lukas Brussel, ERG en 75 in het kader van de campagne 'kernwapens, zij of wij.' van CNAPD (La Coordination Nationale d'Action pour la Paix et la Démocratie, een Belgische VZW voor vrede en democratie). De kalender werd uitgegeven door het drukkerscollectief De Wrikker en Vredesactie met het oog op drie belangrijke momenten in 2010 die beslissend waren voor de toekomst van de kernwapens: verdere uitvoering van het Non-Proliferatieverdrag van de VS, een bespreking van de NAVO haar strategie wat de inzet van kernwapens betreft en eventuele initiatieven van de Belgische overheid wat de kernwapens uit Kleine Brogel betreft. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"