mb000080: Interview met Julien Copers over uitgaan in Gent voor WO II - Roose, Annelies; Copers, Julien
"Collection: Project mondelinge geschiedenis over het ontspanningsleven in Gent voor de Tweede Wereldoorlog; Interview met Julien Copers over uitgaan in Gent voor WO II. Interview afgenomen in het kader van het project Het ontspanningsleven in Gent voor de Tweede Wereldoorlog. Series: Project mondelinge geschiedenis over het ontspanningsleven in Gent voor de Tweede Wereldoorlog"