fo013301: SVV in "Les Heures Claires" in Spa - Photociné
"Zwart-witfoto van SVV (Socialistische Vooruitziende Vrouwen) met o.a. Rosa Deconinck (2° v.l.) in het vakantieverblijf Les Heures Claires in Spa. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"