pr000237: Rede door Louis De Brouckère - Mica, A.
"Prent in ...voorstellend kruisen van grafzerken met erboven een hand die een eed zweert tegen een achtergrond van fel licht. Ernaast de tekst van de rede door Louis De Brouckère op het graf van den onbekenden soldaat den 11en november 1928 uitgesproken. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"