af003444: Mathilde Warmoeskerken-Peeters, Provincie 2e plaats - SP Kalmthout
"Affiche uitgegeven in 1987 door de Socialistische Partij (SP) Kalmthout voor de provincieraadsverkiezingen. Tekst: Mathilde Warmoeskerken-Peeters, Provincie 2e plaats. SP met z'n allen vooruit. Wetgevende verkiezingen '87 - Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"