pk000135: Tre referendum per una giustizia giusta. Firma subito. Partito socialista italiano - PSI (1986)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een weegschaal met daarrond de tekst : la legge e uguale per tuto. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"