Boucher : "Eindelijk kunnen we de virushoeveelheid meten". Beter onderzoek en individuele behandeling door nieuwe test - de Kort, Erna (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Erna de Kort Fonds Suzan Daniel (FSD)"