af004113: 1 mei voor u - Drukkerij Excelsior; BSP-afdeling Deurne
"Affiche uitgegeven in 1976 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) Deurne voor de Dag van de Arbeid. Tekst: 1 mei voor u. Kollektief Internationale Nieuwe Scène. Zang & spel. Albert Maes, sterkste man van de wereld – Pantera D.T., halsbrekende acrobatie – harmonies Ontwaking & Ontvoogding. Vrijdag 30 april ’76 – 19.30u. Expohal Deurne. B.S.P. 50 F. Drukkerij Excelsior, Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"