fo003471: Staking in de diamantsector (1978)
"Zwart-witfoto van een staking in de diamantsector in Antwerpen, 1978. (Staking tegen opzegging van aantal grote fabrieksruimtes in Antwerpen om kantoren in de diamantwijk te creëren. Bezetting: Hoge Raad voor Diamant. Verdere eisen: minimumloon - aanpassing en arbeidsduurvermindering.) Opschrift op spandoeken: Stop ruwuitvoer - CBD en ADB samen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"