af014568: Hoe doen twee egeltjes het? Hééél voorzichtig - Amok; Labens, Jo (1978)
"Affiche uitgegeven in 1978 door Amok voor anticonceptie. Afbeelding: tekening van twee egels. Tekst: hoe doen twee egeltjes het? hééél voorzichtig. dus: met een goed voorbehoedmiddel. dit vind je in antwerpen zeker op de volgende adressen: ombudscentrum a.m.o.k. vzw paardenmarkt 103a 2000 antwerpen (031) 32.16.19 | c.g.s.o. arthur goemaerelei 4 2000 antwerpen (031) 37.67.86 | j.a.c. consciencestraat 65 2000 antwerpen (031) 39.15.15. Voor verdeelcentra buiten Antwerpen, bel even de centrale egeltjestelefoon (031) 32 16 19. Deze egeltjesaktie is een initiatief van 't OMBUDSCENTRUM A.M.O.K. vzw, Paardenmarkt 103a, Antwerpen geïnspireerd op de aktie van de Rutgers Stichting Nederland. verantwoordelijke uitgever: jo labens, paardenmarkt 103a, antwerpen."