af016740: Multatulikring Gent 1969, Het grote mes - S.M. Het Licht; Multatulikring (Het grote mes, toneelspel : programma, Feestzaal Vooruit, 95e speeljaar 1968-1969)
"Affiche uitgegeven in 1968 door Multatulikring voor de toneelopvoering 'Het grote mes' op 22 februari en 1 en 3 maart 1969 in de Georges Nachezzaal in het feestlokaal Vooruit in Gent. Een toneelspel van Clifford Odets en regie van Dré Poppe. Acteurs: Anita Andries, Karina Kaesen, LucePremer, Josiane Rimbaut, Wilfried Comhaire, Paul De Lentdecker, Roger Scheire, Hugo Smith, José Strubbe, Rik Vanderheyden en Gilbert Van Vlaenderen. Geïllustreerd met een afbeelding van Jan Verwest uit 1964. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"