af003002: De Morgen jouw krant! - Drukkerskollektief De Wrikker; De Morgen (1980)
"Affiche uitgegeven in 1980 door De Morgen ter promotie van de krant. Afbeelding: zwart-witfoto van een opgevouwen krant (De Morgen). Tekst: DE MORGEN JOUW KRANT! DE MORGEN is een krant voor jonge, dynamische mensen. Ze is kritisch, veelzijdig en ze durft voor haar mening uitkomen, haar standpunten verdedigen (DE MORGEN, de krant die durft weetjewel!). DE MORGEN is progressief, open en ongebonden, onze stelregel: onafhankelijk van alles, neutraal in niets. VOOR ALLE CJP'ERS KOST ZE BOVENDIEN MAAR DE HELFT, OF: 1.600,-FR. Omdat dit aanbod slechts geldt voor houders van een CULTUREEL JONGEREN PASPOORT hoef je alleen maar even binnen te lopen bij het dichtsbijzijnde CJP-bureau. Als je nog geen paspoort hebt schaf je je d'r vlug een aan. Heb je de CJP-kaart in je bezit, dan neem je gewoon je voordeelabonnement, ja? De Morgen DURFT! HET CJP-BUREAU IN JOUW BUURT:. DRUKKERSKOLLEKTIEF DE WRIKKER VZW PRINSSTRAAT 20 2000 ANTWERPEN 031.33 73 54.. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"