fo018691: Havenarbeid - Claes, Frans (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van enkele dokwerkers/havenarbeiders op de kade met tractoren tijdens het lossen of laden van katoenen balen. Het aangemeerde zeeschip is de James Lykes uit Houston, Texas. Antwerpen, jaren 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"