pr001546: Provinciale Metaalbewerkersbond Antwerpen - Huibers, Jef
"Landelijke Centrale der Metaalbewerkers. Belgische Werkliedenpartij. Provinciale Metaalbewerkersbond van Antwerpen. PMB. Weerstandskas. Werkloozenkas. Ziekenkas. Herverzekering. Pensioen. Teringlijderskas. Propagandakas. Sterftefonds. Ter herinnering van het 25 jarig bestaan van de Metaalbewerkersbond Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"