fo001683: Coöperatieve kruidenierswinkel (1933)
"Zwart-witfoto van de coöperatieve kruidenierswinkel SM Vooruit nr. 7. Sint-Gillis: 1933. Opschrift: coöperatieve kruidenierswinkel SM Vooruit nr. 7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"