dip000072: Vlaamse Federatie van Socialistische Muziekkorpsen en Zangkringen
"Vlaamse Federatie van Socialistische Muziekkorpsen en Zangkringen verleent het diploma aan Durieu Julien als blijk van erkentelijheid voor 51 jaar trouwe dienst bewezen aan de harmonie Onze Plicht, Rekkem. Uitgereikt 05-12-1971 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"