b001292: Assemblage Wilchar, vlag U.S.A. met muizenval en jerrycan - Wilchar
"Assemblage van Wilchar bestaand uit een vezelplaat waar de vlag van de U.S.A. deels is opgeschilderd (de witte sterren op het blauwe vlak ontbreken). Op het blauwe vlak bovenaan is een reële muizenval gekleefd, de witte strepen van de vlag zijn aangevuld met vlekken gele verf en onder de vlag is een rood vlak geschilderd met een hoop witte doodshoofden op. Onderaan is een blauwe jerrycan gemonteerd die gedeeltelijk werd overgoten met rode verf. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"