dip000008: Oorkonde van de president van de Italiaanse Republiek aan Achille Van Acker (1956)
"Oorkonde van de president van de Italiaanse Republiek aan Achille Van Acker. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"