Uit der dagen grauwe zorgen : ontstaan en evolutie van de socialistische beweging (Gent: Amsab, 1982)
"Deze brochure bevat volgend lied :Uit der dagen grauwe zorgenCatalogus van de tentoonstelling gehouden te Gent in 1982AMSAB-publicatie"